Medicament antiviral Viferon

Alimente

Un număr mare de boli periculoase care cauzează complicații grave sunt de natură virală. Nu există atât de multe medicamente cu adevărat eficiente, care acționează rapid pentru combaterea infecțiilor, așa că este important să aveți întotdeauna un instrument dovedit la îndemână. Viferon este un medicament cu acțiune dovedită, aprobat de Ministerul Sănătății și aprobat pentru utilizare indiferent de vârstă. Acest medicament antiviral suprimă în mod direct activitatea vitală a agentului patogen și, de asemenea, stimulează producerea anticorpilor de protecție.

Instrumentul este utilizat cu succes pentru tratamentul complex al infecțiilor gripale și virale respiratorii acute, herpes, HPV, hepatită. Această versatilitate și eficacitatea expunerii asociate cu componentele medicamentului. "Viferon" - agent antiviral, care constă din unt de cacao purificat, vitamine (C și E), precum și interferon uman recombinant. Aceste substanțe activează producerea de limfocite, au un efect tonic asupra corpului.

Medicamentul este produs sub formă de supozitoare rectale, prin urmare este ușor de utilizat chiar și pentru copiii mici care nu-și plac pilulele și medicamentele.

În funcție de tipul și stadiul bolii, "Viferon" se utilizează în doze diferite. De exemplu, medicamentele antivirale pentru gripa și ARVI la copii trebuie utilizate în opțiunea de 150.000 UI și 500.000 UI. Medicamentul este potrivit pentru bebelușii din prima zi a vieții, precum și pentru femei în timpul sarcinii (mai mult de 14 săptămâni) și alăptării. Efectul medicamentului apare destul de rapid, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru a reduce temperatura la primele semne ale bolii.

Femeile gravide sunt sfătuite să se consulte cu medicul lor înainte de a utiliza orice medicament. Chiar și senzația de scutire de la utilizarea medicamentelor antivirale pentru răceli, este recomandabil să mergeți la spital pentru un diagnostic precis. În unele cazuri, medicul poate prescrie fonduri suplimentare pentru o vindecare rapidă. Dacă temperatura la un copil mic nu scade după folosirea medicamentului, este necesar să apelați o ambulanță.

Medicament antiviral cu citomegalovirus

În lupta împotriva citomegalovirusului și pentru prevenire este necesară utilizarea de medicamente. De exemplu, "Viferon" cu citomegalovirus vizează întărirea sistemului imunitar la nivel celular, astfel încât izbucnirea primară a infecției să fie transferată cu cele mai mici consecințe. Pot fi luate și alte medicamente, cum ar fi Foscarnet, Ganciclovir și Cytotect.

Cauze și simptome

Infecția cu citomegalovirus poate fi în contact strâns. Transportatorul și potențiala victimă este o persoană care nu poate ghici prezența virusului, ci poate fi un distribuitor al infecției. Anterior, această boală a fost numită "boala sărutărilor", deoarece este posibil să se infecteze printr-un sărut (saliva). Agentul patogen este transmis în timpul alăptării, în timpul contactului sexual, transfuziei de sânge.

Simptomele depind de forma patologiei. Pericolul este că virusul este mascat ca o răceală comună și, dacă este lăsat netratat, se răspândește la organele interne. Cu o imunitate bună, este posibil ca simptomele să nu apară. În forma cronică, virusul este adesea latent, dar când apare recădere, apar următoarele afecțiuni:

  • dureri de cap;
  • frisoane;
  • umflarea ganglionilor limfatici;
  • stare generală de rău.

Virusul este deosebit de periculos pentru femeile gravide - există un risc de infecție fetală și de dezvoltare a patologiilor. În acest caz, terapia este necesară.

Metode de tratament

Tratamentul CMV este lung și complicat, deoarece multe medicamente nu au dat o dinamică pozitivă. În cursul acut al bolii, chimioterapia poate fi prescrisă, medicamentele sunt toxice și afectează toate sistemele organelor. Pentru copii, această metodă nu este aplicabilă dacă nu este vorba despre amenințarea la adresa vieții. Tratamentul medicamentos este împărțit în cinci grupe de bază:

  1. Cytomegalovirusul afectează toate sistemele și organele pentru tratamentul cu medicamente antivirale care încetinesc reproducerea microorganismelor - "Tsidofovir", "Panavir". Dar medicamentul antiviral "Ganciclovir" nu este eficient în înfrângerea tractului gastro-intestinal și a creierului, "Izoprinosin" este injectat cu lumânări pentru a asigura o biodisponibilitate rapidă.
  2. Imunoglobulinele - "Megalotect", "Cytotect".
  3. Imunomodulatori, medicamente care vizează consolidarea sistemului imunitar - "Viferon", "Cycloferon".
  4. Preparate pentru eliminarea sindroamelor dezvoltate cu refacerea organelor și țesuturilor afectate.
  5. Terapia simptomatică - analgezice, vasoconstrictor, picături oftalmice, medicină tradițională.
Înapoi la cuprins

Caracteristicile aplicației

Medicamente antivirale pentru CMV

"Foscarnet" este un medicament antiviral care este prescris în cazuri extreme, deoarece este foarte toxic. Acționează la nivelul ADN-ului și are o putere distructivă. Toate organele suferă, injectate intravenos. Acțiunea este similară cu cea a "Ganciclovir". Este interzisă în timpul sarcinii și alăptării, deoarece poate duce la avortul spontan, aruncarea necorespunzătoare a organelor interne ale fătului în stadiile incipiente și hemoragia internă.

"Foscarnet" sau "Foskavir"

Un efect pronunțat este înzestrat cu foscarnet de sodiu, care este mai bine cunoscut pentru produsul său farmaceutic Foskavir. Medicamentul este prezentat numai dacă virusul este rezistent la alte substanțe active, de exemplu, la aciclovir. Medicamentul este foarte toxic, dar acționează la nivelul ADN-ului virusului. Acțiunea este similară cu cea a "Ganciclovir". Se vinde fără prescripție sub formă de cremă 3% și soluție perfuzabilă intravenoasă (250 și 500 ml).

Cauzează simptome adverse sub forma:

  • o creștere a volumului de urină cu o cantitate nemodificată de apă potabilă;
  • modificări ale tonului pielii, edeme;
  • greață și vărsături.
  • femei gravide, care alăptează;
  • cu alergii;
  • disfuncție renală cronică;
  • vârstnicii (de la 65 de ani).
Înapoi la cuprins

"Ganciclovir"

"Ganciclovir" - unul dintre cele mai eficiente medicamente în lupta împotriva citomegalovirusului. Poate fi prescris pentru infecția organelor interne și pentru dezvoltarea unei infecții paralele. Ea aduce rezultate pozitive în tratamentul bolilor cronice, infecției HIV și sarcinii. Disponibil sub formă de pulbere și destinat uzului intern. Simbolic înseamnă "izoprinozină". Formă de eliberare - lumânări. O caracteristică specială este absența reacțiilor adverse.

"Tsitotekt"

Acesta este unul dintre medicamentele care este absolut sigur pentru organism și eficient în confruntarea cu infecțiile virale. Conform compoziției sale, nu are practic contraindicații. Este prescris copiilor nou-născuți cu citomegalovirus congenital, deoarece este extrem de dificil în prima săptămână de viață și poate fi fatal. Medicamentul se administrează intramuscular, după 3 zile, se remarcă îmbunătățiri.

Alte droguri

Panavir, spre deosebire de Ganciclovir, este mai puțin toxic și are un efect redus asupra organismului, care afectează efectul terapeutic, care este inferior medicamentelor analogice. Medicamentul are 2 forme de eliberare: soluție injectabilă și geluri pentru uz local. În lupta împotriva citomegalovirusului utilizând o soluție, durata tratamentului durează 2 săptămâni. În ciuda siguranței ridicate a medicamentului, este interzisă utilizarea acestuia pentru femeile însărcinate și în timpul alăptării, precum și pentru copiii mici.

Puteți folosi lumanari "Viferon" pentru infecția cu citomegalovirus, ca un antioxidant puternic, care conține o formă îmbunătățită de vitamine C și E împreună cu interferon alfa-2b. Bine tolerat, nu produce efecte secundare. Medicamentul suprimă abilitatea virusului de a se reproduce, restabilește rezistența organismului la recădere.

Reduceri pentru clienți angro și clienți obișnuiți

Pot avea un copil sănătos dacă am în sângele meu citomegalovirus?

Se pare că da, dar este necesar să discutați cu medicul pe această temă, în clinica antenatală.

Întrebări frecvente. 1 Care sunt câteva moduri în care vă puteți infecta cu HIV? Există doar trei moduri de transmitere a infecției HIV: la riscul oral, există un risc mic de aproximativ 4% în timpul sexului anal, deoarece rectul nu este destinat unui act sexual și.

Există o posibilitate, dar trebuie să fie observată de un specialist, pentru a efectua un tratament adecvat. Acest lucru este foarte important deoarece acest virus are consecințe teribile pentru copil.

Du-te la Dr. Web sau Kaspersky!

Cytomegalovirus și sarcină - această problemă îngrijorează fiecare a 4-a femeie de vârstă fertilă
Pregătirea pentru sarcină a femeilor care suferă de infecții cu herpes și CMV
Tratamentul în timp util și măsurile preventive în timpul sarcinii și în pregătirea pentru naștere reprezintă o oportunitate reală de a evita impactul negativ al citomegalovirusului asupra evoluției sarcinii, dezvoltarea patologiei fătului și a nou-născutului.
Dacă infecția mamei a avut loc în timpul sarcinii, atunci probabilitatea ca bebelușul să devină infectat cu citomegalovirus este destul de mare. Cu toate acestea, apariția unei sarcini cu o infecție deja latentă nu duce întotdeauna la infectarea fătului. La astfel de femei, infecția fetală poate să apară numai atunci când o exacerbare a infecției latente cu dezvoltarea viremiei.

Cytomegalovirusul este un virus de herpes de tipul celui de-al cincilea. 80% dintre copiii până la vârsta de 6 ani sunt deja infectați cu CMV. Această infecție este periculoasă numai cu imunodeficiență, este inutil să o vindecați - tratamentul costă mii de dolari, iar apoi vă veți infecta din nou - cu siguranță. Dar... puteți menține CMV în timpul sarcinii sub control - pentru aceasta, înainte și în timpul sarcinii, este prescris un curs de terapie antivirală (de exemplu, VIFERON-2).

Există riscul de a contracta hepatita B și C, HIV atunci când un ac este înțepat după un pacient infectat? Bună, tratamentul viferonului, genferonului, izoprinozinei, vitaminelor și prebioticelor.

Sigur. sau la oricare profesor de supă acru. Ei cunosc toate răspunsurile.
am inventat o nouă specialitate în rândul medicilor pentru femeile însărcinate - în special în ceea ce privește genele, am uitat cum se numește. este sarcina lui (fără o singură analiză) de a-și prăji degetele (de la zel) pentru a intimida toate mamele cu nume înfricoșătoare. glumea este că, pe baza datelor personale, el își face propria interceptare a imaginii lumii. și scrie tuturor aceluiași lucru: probabilitatea ca un copil să se infecteze cu citomegalovirus este de 50%. cum și-a dat seama. numai el știe. pentru orice virus, este necesar să se efectueze teste, și nici măcar una, dar cu siguranță există mai multe în diferite locuri. și dacă ceva este deja stabilit, atunci este mai bine să fii tratat în al treilea. pentru a elimina dorința unor persoane de a profita. la toate informațiile primite de la orice persoană (inclusiv a mea), avem nevoie de o anumită cantitate de raționalitate. Toate prietenele mele, speriate de diagnostice similare, au dat nastere copiilor frumosi in acest an.

Care este probabilitatea de a captura hepatita de la un tatuaj?

Mare, nu face asta.

Riscul de a dobândi HIV este probabilitatea de a dobândi HIV prin contact periculos, sexual sau prin sânge. Riscul de transmitere a infecției HIV prin contact sexual fără prezervativ, cu un partener cu statut HIV necunoscut.

Un bun maestru master utilizează noi, atunci când imprimați.

Nu vă faceți griji! Tatoo-ul este rece, esti mult mai probabil sa-ti ridici hepatita de la un grub decat de acolo.

Ei bine, dacă Pamela Anderson a luat-o.

Chiar și într-o clinică obișnuită sau în spital, puteți fi infectat cu hepatită sau SIDA. Unchiul meu a avut o operație pe picior și a fost infectat cu hepatită. Anul trecut a murit de această boală. Nivelul de educație, responsabilitatea și decența personalului medical cade. Asistentele medicale sunt acum imigranți. Sunt foarte multe!
În saloanele de tatuaj nu lucrează medicii de cea mai înaltă categorie și clienții acolo.

7. Gradul de risc al infecției cu HIV Prin urmare, este posibil să se infecteze virusul care provoacă SIDA numai de la o persoană care este sursa infecției cu HIV.

Probabilitatea unui portar amator pentru un fan de freebies.
În saloanele normale, totul este procesat după fiecare client, instrumentele sunt sterilizate, iar ace, capace și filme sunt folosite o singură dată.

Probabilitatea este foarte mare. Hepatita este transmisă prin sânge, prin instrumente, inclusiv cele medicale, dacă acestea nu sunt suficient dezinfectate. Și aici nu este suficient să ștergeți instrumentul cu alcool, deoarece virusul hepatitei este foarte stabil în mediul înconjurător și, pentru a scăpa de el, nu este suficient să procesați instrumentul. În acest context, concluzionăm că hepatita în timpul unei sesiuni de tatuaj este destul de simplă și ușoară, din păcate. Ei bine, sau trebuie să te duci numai la un maestru dovedit care, dacă o faci, se va dezinfecta complet și poți fi sigur că infecția nu va avea loc. În general, hepatita este o boală insidioasă, iar unii nu știu că sunt deja infectați, deoarece boala poate să apară fără simptome, poate fi diagnosticată pe baza testelor. Când se detectează hepatita, este important să începeți tratamentul prompt. Medicamentele antivirale sunt de obicei prescrise, de exemplu, pentru femeile însărcinate și copii, este prescris Viferon. Hepatoprotectorii sunt, de asemenea, prescrise pentru a proteja ficatul, analogii nucleozidici, vitaminele, dieta etc. Cu o abordare cuprinzătoare a tratamentului, probabilitatea de a obține remiterea este destul de ridicată.

Simptomele și evoluția bolii. diferit de credincioși și nu credincioși?

Și nevoile naturale fac același lucru. Uimitor, nu?

Recent, am căzut într-o toaletă publică și am aruncat foarte mult dacă există riscul de infectare. Virusul HIV în mediul extern nu trăiește mult timp, timp de câteva minute, într-o seringă, un fluid biologic - timp de aproximativ douăzeci de minute...

Cel necredincios se duce la medicul care urmează să fie tratat, iar credinciosul la demoni să exorcizeze.

De obicei, credincioșii au boli legate de religie, în timp ce necredincioșii au străini, un astfel de paradox de schizofrenie

Și aici este? :) credincioșii sunt non-credincioși :)? omul este același

Din experiența mea:
1) Pentru non-credincioși, psihologici
2) în non-credincioși, o atitudine inadecvată față de boală - sub-sau supraestimarea semnificației simptomelor; primul duce la un tratament inadecvat și întârziat, al doilea crește simptomele mecanismelor neuro-reflex și poate duce la supradoze de medicamente
3) amăgirea necredincioasă și obsesivă a tuturor medicilor, vindecătorilor, consilierilor și medicamentelor disponibile alege cel mai puțin eficient, cel mai dureros și mai inconfortabil și cu cel mai mare risc de efecte secundare.
Informații suplimentare
http://www.viferon.su/php/content.php?id=1877
O buna dispozitie actioneaza asupra imunitatii!
Pacea mintii - cel mai bun asistent de sanatate!
http://www.riktamed.ru/php/content.php?id=14863
Cuvântul tratează
http://www.babushka.ua/receipts/list/?cat=13
Bolile sunt rezultatul păcatelor:
http://www.rb.ru/topstory/society/2009/10/28/150047.html
Șeful Societății Internaționale pentru SIDA, Robin Horn, avertizează că epidemia SIDA din Rusia nu mai are control.

Dar nici respirația, nici privirea
Pacea ta nu va fi deranjată
Ce fericire, Dumnezeule!
Lermontov

De la un bărbat infectat, o femeie este infectată de 2 ori mai des decât un bărbat dintr-o femeie infectată. Riscul infectării cu HIV în această situație nu poate fi exclus.

Cine vrei sa spui ca nu e adevarat? Cine nu este credincios?
Credincioșii au Dumnezeu, El este vindecătorul. Și am mai multe exemple înaintea ochilor mei, cum s-au vindecat credincioșii, câți dintre voi nu veți găsi despre "credincioșii". Și recuperarea vine în moduri diferite. De exemplu, o fată cu o boală foarte gravă a sângelui (medicii aproape că au scris-o), ea este prietena mea, de când sa îmbolnăvit, nu și-a petrecut noaptea vizitând casa ei până când sa întâlnit cu Isus Hristos. În același an, dizabilitatea ei a fost schimbată într-un grup de lucru, sa dus să viziteze o altă țară. Dar drogurile nu au ajutat-o ​​de mai mulți ani. Dar Dumnezeu a intrat în viața ei și a adus vindecarea Lui. Voi vedea când este complet sănătoasă.

Cu mine în sală am un pacient cu hepatită C și care este probabilitatea infectării

Urmărind ce fel de hepatită a avut

Infectarea cu HIV și hepatita. Bine ai venit! Am facut doua manichiuri de doua ori si de 4 ori extensia unghiilor unei fete la domiciliu si apoi am aflat ca sa intalnit si traieste un an cu un barbat care a fost in inchisoare timp de 8 ani. Daca ma pot infecta, nu exista nici o reducere, nu exista nici un risc.

Ei bine, dacă te-a avut fără scrumul curent

Hepatita C? numai prin sânge sau sexual

L-ai futut?

Depinde de ce fel de hepatită, de fapt, ar fi trebuit să fie într-o altă cameră (infecțioasă). Doar în caz, verificați - donați sânge.

Când am fost plasat în Moscova într-un spital de oraș obișnuit acum câțiva ani, am auzit personal răspunsurile pacientului care stă la baza bolii, Hepatitis. El a fost pus într-o sală regulată, deși aveam profiluri diferite. Deci, într-o secție obișnuită, pot exista pacienți cu SIDA în apropiere. Doctorul și asistentele medicale nu vor cunoaște vecinii.

Cu greu. Riscul de a fi infectat cu HIV în astfel de locuri este semnificativ mai mare. Dacă o persoană în vârstă refuză să mănânce. Cum se utilizează amoniacul. Ce lumânare viferon.

Probabilitatea este zero. Hepatita C necesită contactul cu sângele. Prin urmare, în viața de zi cu zi, acești pacienți nu reprezintă un pericol (dacă nu utilizați o mașină de ras, etc.). Și se află în spitale în secții obișnuite din orice departament. Este necesară izolarea. În mod similar, cu hepatita A și infecția cu HIV.

Probabilitatea este, în principiu, minimă, deoarece hepatita C este transmisă în principal prin sânge, sexual sau prin fluide corporale. Mă îndoiesc că ați avut o astfel de legătură cu o persoană infectată, deci este imposibil să vorbim despre o posibilă infecție. Hepatita C poate fi infectată prin instrumente prost dezinfectate (De aceea, medicii recomandă examinări și teste medicale periodice, este posibilă numai diagnosticarea bolii în timp util și începerea tratamentului., prescrie Viferon, un alt medicament care prescrie tratament simptomatic, terapie cu vitamine, terapie dieta etc. Tratamentul depinde de gradul și severitatea bolii.

Pot obține SIDA sau hepatită dintr-un cablu de construcție în fața ferestrei?

Este imposibil. Trăiți în pace.

Riscul și probabilitatea de a contracta HIV în timpul contactului vaginal sunt aproximativ pasive de la 0,01% până la 0,32% și pentru active de la 0,01% la 0,1% și pot varia foarte mult, în funcție de diferite condiții.

Pentru psihologul de care ai nevoie.
Iar răspunsul este absolut imposibil.

Oh, ea, ce se va întâmpla cu Pământul și cu Universul, dacă oprește Dumnezeu, vei muri

Ce vrei să spui? Du-te în baie și ascunde-te în cărămizi, vei fi într-un buncăr

Nu veți avea niciodată SIDA, asta este sigur. De asemenea, este improbabil ca HIV să fie transmis numai prin sânge și prin contact sexual. În ceea ce privește hepatita, nu voi spune nimic, suferă: 3

Ce fel de nebun se dovedește a exista.

Puteți deveni infectat cu HIV prin contactul sexual cu un prezervativ? Riscul de a fi infectat de la un singur contact sexual fără prezervativ cu un partener infectat cu HIV este

Sunteți încă kish cu viermi, viruși și protozoare. Ieșiți dintr-o dată pe fereastră

SIDA, HIV, hepatita este transmisă numai prin sex sau printr-un ac de la un dependent de droguri. Dacă oamenii se temeau de boli, străzile din oraș ar fi în mod constant goale și pustii, iar oamenii ar trăi ca niște pustnici.

Nu te infecta. Deschide fereastra.

Utilizați numai vibratoare personale.

Dacă credeți în ea, veți fi cu siguranță infectați. psihosomia este un lucru de bază.

Care este riscul infectării cu HIV? Riscul infectării cu HIV variază în funcție de tipul de transmisie. Trebuie să știți că transfuzia de sânge infectat, în 1 ml din care conține între 1 și 10 doze infecțioase ale virusului.

Cel mai probabil, Julia sa infectat deja, dar nu de la un cablu. De la cablu nu pot fi infectate dacă nu sunt împinse în găurile lor. Pentru persuasivitate, ea sa dus pe acoperiș și sa uitat la cablul groaznic, deși îi era frică să părăsească apartamentul. Ea ia spus povestea teribilă tânărului ei. Cred că acesta este un aspect tipic. Prietena mea mi-a spus de asemenea că a primit viermi într-o toaletă publică și mi-a dus creierul. Și reparatorii erau buni?

Te-ai gandit vreodata cat de multe bacterii sunt in casa ta? Și nu mai ești.

Ai nevoie să vorbești cu un psiholog? Deoarece într-adevăr aveți o manie care nu este bună. Desigur, experiențele voastre sunt destul de normale și chiar trebuie să acordați atenție acestui lucru, nu puteți ridica seringi de la sol, în timpul donării de sânge, trebuie să acordați atenție dacă există mănuși ale lucrătorului medical, dacă asistenta a purtat mănuși noi etc. Acest lucru este important și, desigur, reduce riscul de infecție. Hepatita este transmisă prin sânge, transmisia intrauterină este posibilă, sexuală, virusul hepatitei în sine este foarte rezistent la mediul înconjurător. Dacă vorbim despre tratamentul hepatitei, atunci este prescrisă terapia antivirală, se utilizează în principal interferonii, interferonul alfa-viferon este prescris pentru copii, hepatoprotectorii, vitaminele, dieta etc. Durata tratamentului depinde de gradul și severitatea bolii

Horror. Sfaturi de ajutor. Cine știe) Copilul de pe stradă sa înțepat cu o seringă și ia înmânat pentru analiză HIV-hepatita B +

Oh, atât de repede, boala nu se întâmplă. Sa întâmplat ceva probabil cu rezultatele.

Realitatea Riscul infectării cu HIV este scăzut. Infecția cu HIV este de 100 de ori mai puțin contagioasă decât hepatita B și de 3000 de ori mai puțin infecțioasă decât gripa. Un mif HIV se poate infecta atunci când vă sărutați, mai ales dacă aveți abraze sau zgârieturi în gură.

În primul rând, reuniți-vă și luați testele în altă parte. Obligatoriu.

Pot să sfătuiesc un doctor bun, el poate ajuta

Nu prea sunt rezistenți în mediul stradal

Nu vă faceți griji cu privire la infecția cu HIV. Toți virușii dintr-o seringă de stradă au fost epuizați de mult. Da, și despre hepatită, de asemenea, nu vă faceți griji. Am folosit seringile astea, iadul știe de câte ori. Și nu de stradă, ci de la pacienții aflați în operațiuni. Și nimic, nu bolnav atâta timp cât.

Copiii testați imediat și consultați un specialist. Și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine și pe copilul tău.

Puteți deveni infectat cu HIV de la o persoană care nu arată prea rău la început și, uneori, nici măcar nu bănuiește că este bolnav. Riscul raporturilor sexuale. Se estimează că riscul mediu de transmitere a virusului HIV ca rezultat al unei singure persoane neprotejate.

Ai trecut seringa de analiză sau ce? Și copilul nu a fost vaccinat împotriva hepatitei B? Apoi așteptați o lună sau două, apoi reluați analiza... Nimeni nu va da nici o garanție dacă sa produs o infecție sau nu.

Ei au făcut ceea ce trebuia pentru analiză. Calmează-te singur. și au existat cazuri de infecție, am citit. Dentiștii și oamenii au primit hepatită. Colegul meu, de exemplu.

Contactați un specialist în boli infecțioase, copilul dumneavoastră va primi tratament preventiv. Totul va fi bine.

Ivo în balnitsu are nevoie

+ acest icter este și - atunci nu există nici o hepatită B de tratament cu HIV

Prin urmare, vorbind despre transmiterea SIDA, trebuie avut în vedere că este vorba despre HIV. VKontakte. Cea mai obișnuită metodă de transmitere a virusului și creșterea riscului cu sexul anal, datorită probabilității mari de deteriorare a rectului, poate fi infectată.

Nu poate fi. Așteptați câteva săptămâni și reluați analiza. Sau într-un alt spital, dar nu va avea nici un sens din asta.

Așteptați câteva săptămâni și reanalizați

Este mai bine să nu așteptați 2 luni, să existe medicamente antivirale, să încercați să contactați centrul SIDA și să vă răzbuniți împotriva hepatitei B. Dacă refuză, atunci există un medicament - cicloferon în pilule - încercați și Viferon o doză pentru copii în funcție de vârstă, este în lumânări. Cycloferonul stimulează eradicarea propriului interferon, iar Viferon conține interferon gata preparat. Interferonul ucide virușii. În timp ce perioada de incubație este de două luni, interferonul care va produce cicloferon și va da Viferon poate fi suficient pentru a ucide câteva particule virale care au intrat în sângele copilului și boala nu se dezvoltă, cred.

O probabilitate foarte mică de aproape 1% ca virusul să devină bolnav trăiește în aer timp de câteva minute dacă seringa bate cele vechi, cum ar fi cele vechi de 1-2 zile, atunci nimic nu va fi mai bun, dar testul HIV arată rezultatul după 6 luni de infecție. Dar totul va fi bine

Dacă este adevărat, este foarte puțin probabil să ridici ceva.

Sunt bărbați sau femei cel mai expuși riscului de a fi infectați cu HIV? Este cunoscut doar un exemplu de transmitere a HIV prin sărutare în SUA.

Puteți relua testele. Și lăsați-l pe Dumnezeu să salveze copilul de toate bolile.

Riscul infectării cu hepatita B este, desigur, dacă hepatita activă este prezentă. Obțineți vaccinarea conform schemei de prevenire a situațiilor de urgență (vi se va cere centrul de SIDA), puteți introduce o imunoglobulină cu anticorpi anti-VHB ("AntiHEP"). Tratamentul antiviral nu ajută. Despre SIDA, riscul este minim, în cazul în care seringa "vechi" -vurus mor rapid. Și dacă sângele a fost examinat, cereți laboratorului să examineze sângele dintr-o seringă pentru PCR (pentru prezența activității virusului hepatitei B, ADN-ul virusului este determinat în sânge). Numai cicloferonii, nu amestecați interferonii.

Spune-ți o vreme cu hepatita C care doare.

Vagonul a fost introdus de 3 ori și ce fel de lumânări sunt acestea? "Oamenii sunt de tip 1 și 2 pentru HIV, virusul hepatitei C și sângele de antigen de suprafață, este foarte nesigur să îl folosească, există și riscul de infecție.

Ficat. ochi galbeni, fecale ușoare, urină întunecată

Cele mai multe alte simptome sunt marcate astenie, slăbiciune, oboseală. Dar aceste simptome sunt foarte nespecifice (simpla lor prezență nu ne permite să vorbim despre hepatita C).
În cazul cirozei hepatice, poate apărea icter, creșterea abdomenului (ascitelor), apariția venelor păsărești și slăbiciunea.
-------------------------------------------------
Simptomele hepatitei C acute includ intoxicația, lipsa poftei de mâncare, slăbiciunea, greața și, uneori, durerea articulațiilor. Apoi se poate dezvolta icter, a cărui apariție scade activitatea transaminazei. Poate să apară ficat și splină (hepatosplenomegalie) mărită.
În general, intoxicația și creșterea transaminazelor sunt mai puțin pronunțate decât în ​​cazul hepatitei A și B.

Poate nimic nu este bolnav

Hepatita C nu dăunează nimic, dar este de obicei descoperită întâmplător, nu pentru nimic se numește un ucigaș blând.

Riscul de a fi infectat cu HIV este de 10.000 de contacte. cu transfuzii de sânge 9000. când se utilizează o seringă care conține sângele unei persoane cu HIV 67. când se utilizează un ac utilizat anterior de HIV de către o persoană 37.

Pericolul hepatitei C este că poate fi în general asimptomatic (Ca rezultat, hepatita este adesea găsită, deja într-o formă cronică. Medicii recomandă testarea periodică a testelor pentru HIV și hepatită, să fie supuși unui examen medical. Începutul tratamentului Din păcate, veți primi hepatită, puteți să o primiți la cabinetul dentistului, în timpul transfuziei de sânge și chiar și la o manichiură.Așa cum puteți vedea, există multe riscuri Ei bine, după cum știți, este mult mai ușor să tratați hepatita într-un stadiu incipient decât cu cronică forma bolii Pentru tratament, medicii prescriu o dietă specială, hepatita afectează ficatul, astfel că dieta este foarte importantă. În plus, medicamentele antivirale pe bază de interferon, cum ar fi supozitoarele Viferon, sunt prescrise pentru hepatită în timpul sarcinii, iar pentru copii se prescrie hepatoprotectorii și durata de tratament va depinde, desigur, de gradul și severitatea bolii. Dacă hepatita nu este tratată, mai devreme sau mai târziu, totul va veni la ciroză, iar apoi, deja cu hepatită, ficatul va începe să doară Am probleme de sănătate, bine, etc.

Nu vă este frică să vă dați copiilor droguri bazate pe sânge uman?

Aceste articole dubioase sunt mult mai autoritare decât opiniile absolvenților și ale farmaciștilor. Sunt multe.

Riscul de a fi infectat printr-un singur contact sexual fără prezervativ cu un partener infectat cu HIV este întrebarea 5. Este posibil să obțineți HIV prin masturbare reciprocă? Nu, HIV nu este transmis în acest fel.

Iar când copilul tău sau tine (interzis Dumnezeu) va avea nevoie de sânge donator. de asemenea stați într-o poziție. Nu spune niciodată.

Introferoanele sunt obținute din sânge donat de donatori imunizați.

Dacă ascultați tot ceea ce este scris și nu puteți trăi produse otrăvite de substanțe chimice, aerul este murdar, apa nu este potrivită pentru băut, este înfricoșător să înoți în mare în general. Iar atunci când un copil este bolnav, se află la temperatură sau urlă timp de câteva zile, părinții vor merge pentru totul pentru a ușura durerea, într-o situație critică, nu este timp să citiți, trebuie să acționați și cu atât mai repede cu atât mai bine.

Interferonul este un medicament foarte util! Îmbunătățește imunitatea și promovează recuperarea rapidă! Am picurat in nas de la 6 luni!

În general, nu-mi "răsfăț" drogurile. Și ceea ce nu credea cu adevărat.
Și până când știi că celulele HIV mor foarte repede, în general, și chiar mai mult în procesare. (da, eu tot nu cred)

O persoană infectată cu HIV se numește HIV-infectată sau HIV-pozitivă sau HIV-seropozitivă. În toate cazurile descrise de dvs., riscul de infecție este extrem de mic. Spuneți-mi, vă rog, este posibil să obțineți SIDA cu sex oral?

Care este costul vaccinării HIV (cel care se face timp de câteva ore după contactul cu sângele)

Contactul cu sângele este posibil, de obicei, în miere. muncitorii (accidental, de urgență) și dependenții de droguri la fel. Din câte știu, acest vaccin nu a fost încă inventat și este puțin probabil ca acesta să-l inventeze în viitorul apropiat. Dar dacă un astfel de contact a fost la fel (aceasta este deja o problemă) vă pot sfătui să întăriți protecția generală împotriva virușilor: 1) respectarea regimului zilnic; 2) nutriție de înaltă calitate (cu conținut ridicat de calorii); 3) luând vitamine (în special vit "C" în doze mari), multivitamine; 4) luarea de medicamente antivirale "grave" cum ar fi laferon, viferon, etc. (dar nu amizon la fel). Poate că în stadiile incipiente organismul va fi capabil să depășească virusul. În orice caz, tratamentul trebuie efectuat sub îndrumarea unui virolog inteligent (specialist în boli infecțioase.

Singura modalitate de a te infecta cu HIV în piscină este să faci sex fără prezervativ Nu este atât de ușor să te infectezi În toate situațiile care prezintă riscul transmiterii HIV, fiecare persoană se poate proteja pe sine și pe cei dragi Riscul în timpul actului sexual.

Cine a folosit lumanari kipferon ??

Toate brazii sunt manechine.

Care este șansa de a obține HIV. Metodele de transmitere și probabilitatea de infectare Este HIV transmis oral? Prin acest act, riscul de infecție este foarte mic.

Cytomegalovirus igg, indicele 6, a fost detectat la copilul meu de 7 luni. Cine știe ce înseamnă asta?

În patogeneza CMVI, ca orice infecție virală, rolul cheie aparține sistemului imunității celulare [3 - 6]. Înțeleg că asta e... Irina! Fii curajos... Totul pentru tine si pentru bebelusul tau va fi bine... Poate analiza sa fie reintrodusa? Nu știu exact despre CMVI, dar chiar și cu un test HIV (care este mult mai rău) există rezultate pozitive false. Bineînțeles, boala dvs. infecțioasă vă va spune mai precis... Și pentru moment, iată un link, cred că va fi util să citiți.
http://www.viferon.su/php/content.php?id=1219

Fiecare fată, cel puțin o dată în viața ei, a făcut o manichiură sau pedichiură într-un salon de înfrumusețare. Pana in prezent, infectia cu hepatita B sau C, din pacate, nu este neobisnuita si, deseori, printre motive - o vizita la salonul de unghii.

Iată ce am găsit pe site-ul http://www.alkorbio.ru:
Cytomegalovirusul (CMV) este un virus format icosaedric, cu diametrul de 180-250nm, apartinand familiei herpesvirusului. Virusul are un efect citopatic, creste dimensiunea celulei gazda datorita incluziunilor citoplasmatice si nucleare.
Dacă doriți mai multe informații, accesați http://www.alkorbio.ru/shop/nabori/torch_infektsii/itomegalovirus_igg/.

Am văzut odată o imagine teribilă în spital - consecințele infecției intrauterine...
Hidrocefal, un copil de jumătate de ani, cântărit ca un copil de șapte luni, nu a stat, nu sa târât, nu a bâzâit...
S-au așezat în anticiparea lichidării...
Dar a existat o istorie întunecată, cu un diagnostic..
Cytomegalovirus în buchet a fost prezent.
Trebuie să consultați un medic pentru o consultare - și nu doar una, pentru că recent le place să intimideze mamele - în speranța de a folosi o nouă farmacie pentru a se dizolva...
Și apoi nu ascultă pe nimeni.
Ori pericolul va fi redus la minimum, sau se va sperie într-o pastă.
Sănătatea unui copil este o problemă prea gravă, trebuie să lăsați acest obicei - răspunsurile pentru a căuta întrebări importante aici sunt specialiștii.

Când dă sânge, este testată pentru hepatita C și pentru orice altceva? și dacă acest cec este plătit

Trebuie să verificați. Sau nu vrei să donezi?

Probabilitatea de a contracta HIV și alte infecții prin prezervativ, sa stabilit că folosirea unui prezervativ reduce riscul de a contracta HIV și hepatita de mai multe ori, dar nu îl ajustează complet.

Dacă donați, vi se plătește un ban pentru sângele donat, care este ulterior studiat.

Dacă dați un test de sânge pentru hepatită, atunci, bineînțeles, verifică dacă donați sânge pentru biochimie, atunci nu, în special pentru hepatită, nimeni nu va fi verificat. Dacă luați un test de sânge biochimic, atunci există indicatori de AST și ALT, creșterea acestor indicatori poate indica faptul că există probleme la nivelul ficatului, astfel încât este posibil să aveți nevoie de examinare și tratament suplimentar. Hepatita este tratată cu succes, medicamentele antivirale sunt prescrise ca tratament, în special medicamentele antivirale pe bază de interferon, în timpul sarcinii și pentru copii, sunt prescrise medicamente antivirale care nu au contraindicații, de exemplu, Viferon. În plus, sunt prescrise analogi nucleozidici, hepatoprotectori și vitamine. dieta speciala. Astfel, remisia pe termen lung și persistentă poate fi realizată, dar dacă hepatita nu este tratată, atunci ciroza se dezvoltă în timp, apoi cancer și, bine, un rezultat trist.

Dacă vrei să spui donarea de sânge, atunci este, desigur, verificată. Pentru hepatită, HIV, sifilis. Pentru donator, această verificare este gratuită.
Dacă bănuiți că aveți hepatită sau alte boli de transfuzie a sângelui, nu trebuie să veniți la departamentul de transfuzie ca donator pentru analiza gratuită.
1) În primul rând, există un risc pentru destinatari (cei cărora le este transfuzat): sângele donatorului este prelevat după colectare, desigur, dar există o așa-numită fază seronegativă - perioada latentă din momentul infectării până la debutul bolii (perioada maximă de incubație pentru hepatită, de exemplu, aproximativ șase luni), atunci când organismul nu a dezvoltat încă anticorpi la infecție și sistemul de testare nu poate detecta virusul care a pătruns.
2) Rețineți că fiecare donator dă o confirmare prin faptul că nu suferă de sifilis, tuberculoză, hepatită B și C, nu este infectat cu HIV. Pentru ascunderea bolilor menționate mai sus, donatorul este răspunzător penal pentru infectarea intenționată în conformitate cu articolele 121 și 122 din Codul penal al Federației Ruse.

Este hepatita B virală în remisie periculoasă?

Cel mai bun site de produse din China este cu 100% mai ieftin decât restul!
http://vk.cc/3YV1Fw

Riscul infectării unui copil de la o mamă infectată cu HIV este de 12,9% în țările europene și atinge 45-48% în țările africane. - O scădere accentuată a greutății corporale, indiferent de motiv. Cine are riscul de a deveni infectat cu HIV.

Da, se transmite hepatita. Trebuie să treci urgent testele de biochimie a sângelui, urină. stadiul de remisiune este cu acest diagnostic, virusul nu se înmulțește și procesul de distrugere a ficatului este suspendat, dar nu există nici o garanție că activarea nu se va mai întâmpla, deci aveți nevoie de o observație pe termen lung de către infecțiolog pentru a controla

Totul este foarte rău! Efectuați un test de sânge pentru prezența antigenului virusului HBsAg și a anticorpilor acestuia (anti-HBs). Cu un rezultat negativ al ambelor teste, riscul de infecție este ridicat, se indică vaccinarea. Acest tip de hepatită nu este o gospodărie! Este transmis prin sânge sau sexual! Deci nu ar face rău pentru a afla cum a fost infectat partenerul tău! Și are sens să continuăm să trăim cu el?

Vindecarea bolilor severe și ușoare
Vindecarea, întinerirea și modificarea corpului
Descriere: vindecarea bolilor severe și ușoare. Metoda unică de tratament, care se bazează pe o combinație de medicină tradițională tibetană și slavească, face posibilă tratarea unei mari varietăți de boli într-un timp scurt. După prima sesiune, voi veți putea simți acest lucru - o creștere a forței, vigoarea și dispariția simptomelor bolii. Pot fi adresate întrebări ca în l. cu, și pe peretele grupului.
https://vk.com/club75006694

În principiu, în cazul în care hepatita este în remisiune, este foarte bună, astfel încât virusul nu afectează corpul și ficatul și este în organism, aproximativ vorbind în modul somn. Dar, totuși, trebuie să fiți în mod regulat examinate și testate. În ceea ce-i privește, trebuie să treci și să testezi, este posibil să nu te infectezi, este posibil, totuși metodele de transmitere a hepatitei nu sunt doar prin sânge, ci și prin transmitere sexuală. Dacă vorbim despre tratament, atunci după cum vedeți, este posibil să se obțină remiterea. Hepatita este tratată cu medicamente antivirale, de exemplu, se utilizează interferonii alfa, copiilor li se prestează, de exemplu, supozitoarele Viferon. În plus, ele prescriu hepato-protectori, vitamine, o dietă specială etc. Totul depinde de gradul și de severitatea cursului bolii. În plus, copiii, părinții cu hepatită pozitivă, vaccinarea este recomandată, de fapt, ca adult, dacă anterior, nu a fost efectuată.

Este posibil să faceți un ac pe o zi ploioasă pe stradă pentru a obține hepatită?

Singura cale de a deveni infectate cu HIV in piscina - este acolo pentru a face sex fără prezervativa.Im nu atât de ușor pentru a prinde, în toate situațiile de un anumit risc de transmitere a HIV, oricine se poate proteja și cei dragi.

Într-o zi ploioasă, puteți doar HIV și hepatită fierbinte!

Credeți că ploaia va spăla virusul hepatitei?

Da, nu este exclusă. Virusul hepatitei, foarte tenac, spre deosebire de SIDA, poate fi cauza infecției pe o perioadă foarte lungă de timp. Dacă aveți îndoieli, atunci trebuie să vă adresați unui specialist în boli infecțioase pentru testare, numai în acest fel puteți diagnostica hepatita în timp util. Hepatita în sine apare fie în formă acută, fie cronică, în funcție de forma în care este prescris și de tratamentul. Adesea, pentru tratamentul hepatitei A, este prescrisă terapia antivirală, interferonii alfa, de exemplu, superiori Viferon, hepato-protectori, vitamine și o dietă specială sunt prescrise pentru copii. Durata tratamentului depinde întotdeauna de gradul și de severitatea cursului bolii. În orice caz, dacă există o suspiciune, este important să treceți testele și să eliminați probabilitatea de infectare.

Persoanele care prezintă un risc ridicat de a fi infectate cu HIV sunt: ​​Când sărută, spre deosebire de convingerile populare, un virus nu poate fi infectat. În timpul sexului oral, riscul de infecție este, de asemenea, foarte mic.

Vă rugăm să răspundeți (((

Risc mediu scăzut de infecție cu un contact unic - nu este un motiv de satisfacție. În studiul citat mai sus, 9 din 60, adică 15% dintre cei infectați, au fost infectați cu HIV ca urmare a unui sau a două episoade de sex anal neprotejat.

Este foarte puțin probabil și nu încă faptul că persoana a fost bolnavă

Nu pentru asta, sângele trebuie să iasă pe deget

Nu, nu puteți obține HIV în acest fel. Temerile tale sunt neîntemeiate.

Este puțin probabil pentru că, în principiu, HIV nu poate rămâne în contact cu mediul pentru o lungă perioadă de timp. Dar hepatita, care este mult mai periculoasă în acest sens, probabilitatea de infectare este mai lungă decât cea a hepatitei. Dar, în cazul tău, zgârietura poate apărea mai devreme și nu are nimic de-a face cu seringa. Dar, dacă vă deranjează într-adevăr, după câteva luni, puteți fi testat pentru HIV și hepatită, pentru bine, trebuie să faceți testele în mod regulat, doar făcând astfel să puteți diagnostica boala în timp și să începeți tratamentul. Datorită faptului că nu participăm periodic la un examen medical, de multe ori boala este deja detectată într-o formă cronică. Același hepatită, în cazul în care este mai ușor de tratat, la începutul bolii. Hepatita este acum tratată, chiar și în timpul sarcinii. Medicii prescriu pentru femeile gravide și copii, medicamente antivirale, de exemplu, supozitoare Viferon. Adulții, prescrise de asemenea antivirale, hepatoprotectori, vitamine, dietă, medicamente pentru detoxifiere, antibiotice, hormoni etc. Tratamentul, desigur, depinde de gradul și severitatea bolii.

Statisticile mondiale arată că din 100 de copii născuți în rândul femeilor infectate cu HIV, în medie 30% dintre copii sunt infectați cu HIV, 5 dintre care 11% sunt infectați intrauterin, 15% în timpul nașterii, 10% când alăptează 70% dintre copii nu sunt infectați cu HIV.

Este posibil să începeți o familie, să aveți copii și să fiți fericiți, dacă ați descoperit virusul HIV, dar ați adăugat Hepta C?

Este posibil, dar trebuie să vă consultați cu un specialist în boli infecțioase înainte de sarcină - este important să nu exacerbați hepatita și să utilizați în mod constant medicamente pentru infecția cu HIV. Un nou-născut va fi, de asemenea, obligat să efectueze prevenirea HIV imediat după naștere - acest lucru reduce șansele de infecție aproape la zero. Este posibil ca alăptarea să nu fie posibilă din cauza prezenței hepatitei - această întrebare trebuie adresată, de asemenea, specialistului în bolile infecțioase (în funcție de stadiul procesului).

Cu toate acestea, riscul este foarte dificil de evaluat în mod obiectiv, iar percepția subiectivă a riscului este, în general, foarte nesigură. Oamenii își evaluează incorect riscul de a deveni infectați cu HIV și, pe ambele părți, îi pot subestima sau pot să o supraestimeze.

Sub supravegherea strictă a medicilor, puteți încerca. Dar nu vă așteptați să fie ușor. Pregătiți-vă pentru sarcină va trebui să fie bine. În timpul sarcinii și al nașterii, vor exista și multe dificultăți. Este nevoie de corp, o mulțime de putere, energie și resurse. Nu există nicio garanție că virușii nu se activează în timpul sarcinii, ceea ce va duce la o deteriorare accentuată a sănătății. HIV implică o slăbire a sistemului imunitar, și sarcina. Nimeni nu poate garanta că după aceea poți avea grijă de copil. Într-adevăr, chiar și cu tratament există întotdeauna riscul de a muri. Să nu mai vorbim de riscul infectării unui copil. Veți lua această decizie singură, împreună cu partenerul de viață. Nimeni nu poate să vă interzică să vă dați naștere. Și dacă decideți să faceți acest lucru, trebuie să fiți conștienți de toate consecințele posibile. Pentru voi nu va fi numai bucuria maternității, ci și o luptă grea.

Poate că, totuși, merită să înțelegeți cât de mult vă va suporta atât soțul, cât și copilul. Deoarece hepatita, ca și HIV, este transmisă sexual, prin sânge, de la mamă la făt. Deși, chiar și aceste diagnostice nu pot opri o femeie să fie mamă. Dacă sunteți determinat, mergeți la un specialist în boli infecțioase, un hepatolog, luați teste, faceți un examen, medicul pe baza tuturor acestor date va prescrie tratamentul. Nu pot spune despre HIV, dar în tratamentul hepatitei se poate obține remisie. Hepatita este tratată cu terapie antivirală, în timpul sarcinii, iar copiii sunt prescrise, de exemplu, Viferon. Asigurați-vă că prescrieți hepatoprotectorii, protejați ficatul, analogii nucleozidici, multivitaminele, dieta etc. În mod natural, în timpul sarcinii, trebuie să vă petreceți mult timp cu medicii și să faceți mai multe teste pentru a reduce probabilitatea infectării copilului.

Terapia antiretrovirală online

Calculatoare

Site-ul este destinat lucrătorilor medicali și farmaceutici 18+

HPV, verucilor anale pentru HIV

Bine ai venit! Vich a fost livrat în 2010. În prezent, statusul imunitar: 449, încărcătura virală: 3100. Recent, am luptat cu HPV (verucile anale). Se elimină de două ori surigoton. Aparatul Viferon (lumanari - unguent), allomedin. Acum, condyloma este aproape plecat, dar intenționează să scape de restul. Doctorul sfătuiește alocina-alfa (3 injecții înainte de operație și 3 după), un infecționist împotriva allokinei, deoarece nu accept terapia. Aș dori să aud o opinie independentă a unei părți terțe (și anume: dacă este posibil să se deplaseze cu toți indicatorii mei, este eficace cu HPV și, dacă nu, ce ați putea să vă sfătuiți). Vă mulțumesc pentru atenție.

Vedeți comentariul în subiectul Imunomodulatori și imunostimulanți pentru HIV. Cred că acest lucru poate fi aplicat situației dvs., iar întregul subiect în sine este recomandat pentru citire.
Tind să fiu de acord cu specialistul în bolile infecțioase, dar nu din cauza riscurilor, care din nou nu pot fi excluse, ci din alte motive: nu am nici un motiv să cred că aceste costuri se vor achita.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Și ce anume ați putea sfătui? (Am studiat tema, dar nu am găsit niciodată răspunsul la întrebarea mea).
Ar trebui să încep tratamentul cu numerele mele? Este probabil ca HPV să "adoarmă" în timpul tratamentului?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

În terapie, sistemul imunitar va fi capabil să lupte mai eficient împotriva HPV. Conform noilor recomandări ale OMS - terapia de la 500 celule, adică este timpul. Mai avem 350 de recomandări naționale, dar într-un viitor vor fi aliniate.
În acest caz, terapia ar trebui să fie, în opinia mea, cu accent pe tratamentul distructiv al leziunilor (medicamente - condilină etc., metode fizice - laser, criodestructură etc.). Metodele fizice trebuie să ia în considerare planificarea sarcinii, adică metodele care sugerează cicatricile marcate nu ar trebui utilizate; aș recomanda să discut PDD (terapia fotodinamică).

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Sunt de părere cu privire la numirea în astfel de cazuri a ART. Și deja cu o creștere a IC - care urmează să fie tratate pentru HPV.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsurile! Dar acum am ocazia să conduc HPV în remisiune, deoarece rezultatele în tot acest timp au mulțumit atât medicului, cât și pe mine (admite că nu se aștepta la o astfel de îmbunătățire). Este meritat în această situație să începeți să beți terapie? La urma urmei, am o sarcină foarte mică (3100), iar pentru toți cei trei ani este acum cea mai mică, dar în același timp, mai mult de 9.000 nu au crescut niciodată. Da, iar IP (450) nu este cea mai proastă cifră. Ce crezi? Eu însumi m-am pregătit deja moral pentru terapie, iar dacă aș fi fost în jur de 350, i-aș accepta necondiționat, dar pentru moment rezultatele mă motivează să continui și să-mi monitorizez sănătatea (și acest lucru a dat rezultate, judecând prin toate analizele în acești trei ani), fără tratament. P.S. Da, și vârsta - 22 de ani. Corpul este tânăr, pregătit să lupte.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Așteptați cel mai rău rezultat? Pentru a strica sindromul inflamator al imunității, a acumula răni ciudate la care sistemul imunitar nu răspunde și cine va merge la terapii pentru terapie, să aibă deficit cognitiv, să ucidă sistemul cardiovascular și numai atunci?
350 de cifre nu mai este relevantă. Relevanța acestei cifre a început să echilibreze riscurile / beneficiile înmulțite de cunoștințele acumulate despre efectele pe termen lung ale infecției HIV într-o stare de cădere liberă. În plus, problemele potențial oncogene sunt deja alpiniste. Chiar dacă ați spus că totul este bine pentru moment, atunci aș fi obligat să vă sfătuiesc să luați în considerare începutul terapiei în viitorul apropiat și considerând cel existent, cu atât mai mult.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Mulțumesc, aveți absolut dreptate.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună seară, acum 2 săptămâni, au apărut condiloame, s-au întâlnit la o întâlnire cu un ginecolog la SC, au fost testate, au fost confirmate. Tratament prescris: lumânări genfern 20 zile, groprinozină 2t. * De 3 ori pe zi. Am citit despre groprinozin pe Internet. că este un imunostimulator. Sunt în pierdere ce să fac. Spuneți-mi cum pot experții să aibă alte medicamente, vă mulțumesc.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Toate răspunsurile au fost mai mari, sau prin referință, care este mai mare.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bine ai venit!
Am 8 ani de HIV, am fost pe terapie timp de 2 ani (Kaletra, Virocomb), CE-750 (din august), VN n / a.
Avea un ginecolog pe absenta ciclului menstrual (din aprilie) si a facut un studiu (sange pentru hormoni, frotiu pentru flora, oncocitologie, cultura pentru microflora, PCR, coloscopie, ultrasunete). În acest proces, a fost găsit HPV-52. Panavir a fost prescris în 5 zile, conform schemei (1,3,5,8,11), Isoprinosin 2t / 3p-14 zile, Octenisept 0,2 (doușcare) 14 zile, Fluomesin 1cv / peste noapte 10 zile. (după 6 zile vaginorm) și Genferon 1cv / 2p. 14 zile (Rectala). Nu i-am spus medicului despre HIV (mi-e teamă că mă va refuza), iar medicul este foarte bun și adecvat (singurul din experiența mea). M-am uitat și am constatat că Panavir, Izoprinozin și Genferon sunt legate de imunomodulatori și imunostimulatori. Am chemat ginecologul din centrul HIV, a spus că este necesar și posibil numai lumanari Viferon 2p / zi. Despre Viferon, el sa uitat și la imunomodulator. După ce am citit cele de mai sus, nu am înțeles cu adevărat ce s-ar putea face cu HPV? Și dacă este înțeles corect în unele cazuri, puteți lua imunomodulatori. Spune-mi un "cadou special", te rog, deci ce ar trebui să fac?
P.S. Mai am papilome pe corpul meu: pe brațele mele, pe bărbie și pe picioarele mele (am ars cu azot lichid pe brațul meu, după un timp au apărut din nou și au devenit mai mari, am îndepărtat unul cu laser, am avut încă o cicatrice destul de mare. Există o mulțime de recenzii bune despre Panavir, poate că acestea pot fi încă tratate, pentru că IP 750. Cât și cum risc să folosesc Panavir? Și de ce Viferon este posibil (și poate fi) și restul nu?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Cu un astfel de IP pot fi tratate ca oricine altcineva. Tot ce a numit. Un alt lucru - tratamentul HPV - este plictisitor. Dar merită o încercare.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Alo În 2012, mi sa dat conizie de col uterin din cauza displazie 3 / carcinom in situ. La acel moment, toate tipurile de HPV au fost detectate. Conizarea a avut succes, am observat regulat la medicul oncolog timp de un an și jumătate - citologia este normală, HPV absent. Ultimul rezultat din 9 ianuarie nu a fost mulțumit - a fost detectat genotipul HPV 52-3,8 (cu o rată de până la 3), precum și atypia epiteliului scuamos al cervixului de origine necunoscută. Oncologul a efectuat din nou o frotiu citologic și decopertarea din canalul cervical pentru analize histologice. Sunt conștient de faptul că HIV este un factor de risc suplimentar pentru cancerul de col uterin, HPV oncologul meu preferă să nu trateze deloc, deoarece, potrivit ei, este inutil. Astfel, intrebarea este daca procesele atipice asupra recidivei colului uterin in primul rand sunt asociate cu HIV si exista vreo sansa de vindecare permanenta a colului uterin sau va exista oncologie si amputare a uterului, ovarelor si asa mai departe? Am 29 de ani, nu am nascut, dar mi-ar placea.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Întrebarea principală este care este statusul imunitar (IP)? Principalele caracteristici din punct de vedere ginecologic se regăsesc la femeile cu IP redus.

Femeile fără HIV au, de asemenea, recăderi.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim pentru răspuns. Începând cu luna decembrie a anului IS 531, însă, în urmă cu șase luni, a scăzut de la 377 la 172 în 2 săptămâni, din cauza căreia a început terapia. Timp de 3 săptămâni de la începerea tratamentului, statutul a crescut la 360 de celule. Ie cu imunitate sub 350 de celule. Am fost un total de nu mai mult de o lună, și la acel moment am făcut o analiză citologică și era normal. În general, a sperat că istoria carcinomului in situ a fost în trecut, dar nu. în zadar. Și, de asemenea, spuneți-mi, există vreo cercetare asupra cursului atypiei și displaziei la pacienții cu HIV? În ceea ce privește viteza de dezvoltare și caracteristici.
Mulțumesc!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Există dovezi ale unei manifestări de 100% a HPV la femeile cu IC mai mică de 200. Și, de asemenea, că ARVT reduce riscul de CIN.

În sine, tratamentul cu HPV este dificil. Dar pentru a face față secțiunii atipice a mucoasei - în opinia mea este necesar. Discutați cu medicul ginecolog.
Există încă un lucru - o biopsie este de obicei mai exactă decât orice fel de frotiu.

Creșterea IP va duce la faptul că diferențele dintre tine și orice altă femeie fără HIV vor fi șterse.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Catherine, mulțumesc pentru răspuns. Citologie repetată, colposcopie - totul este normal. Analiza histologică a unei biopsii răzuitoare din canalul cervical este încă normală. Au fost eliberați timp de 4 luni până la următoarea analiză. Nu am zone atipice ale gâtului mucoasei. Totul nu este atât de rău ca și eu. :) Nu există contraindicații pentru sarcină - și acesta este cel mai important lucru pentru mine acum!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Prompt, nu pe terapie. Accept lumanari Posterizan (crapaturi). Introducerea spune că acestea sunt imunostimulatoare. Ce să faci, jumătate deja luată. Este posibil să continuăm să continuăm să luăm, de exemplu, să fim tratați?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ingredientul activ - suspensia culturii bacteriilor - conține bacterii inactivate și produsele lor metabolice. Stimulează sistemul T al imunității, crește activitatea fagocitară a leucocitelor și a celulelor sistemului reticuloendotelial, un număr de factori umorali ai imunității nespecifice. Crește formarea de anticorpi la locul expunerii și rezistența țesutului local la efectele microflorei patogene datorate conținutului de lipopolizaharide de membrană celulară concentrată și de metaboliți Escherichia coli de diferite tulpini, rezistente la antibiotice și alți agenți antibacterieni. Reduce exudarea, normalizeaza permeabilitatea si tonul vaselor de sange, stimuleaza regenerarea tesuturilor deteriorate.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu înțeleg? E bine sau rău? Scrieți vă rog. Pot să-l folosesc dacă am mai mult de 1000 de celule?
Mulțumesc!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Dacă este necesar, utilizați. Acest lucru nu este nici bun, nici rău, înseamnă că dacă ceva se schimbă, este numai în vecinătatea fundului, fără a afecta în esență tot ceea ce este atașat)

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bine ai venit! Vichy a fost livrată în 2002. Am acceptat terapia ca o epilă de lună, viread, epivir, numărul de diabet zaharat 4 a scăzut la 65, au apărut papilele anal, am trecut analiza, mi- SC, ea spune că nu o tratăm, putem să ne ridicăm doar SD-4. Vă rog să nu știți unde să vă sfătuiți, geneticianul, proctologul, proctologul solicită un test HIV. Sunt din Almaty, aici sunt doctorii noștri din SC

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ciupercile ciudate sunt mai des asociate cu 6 și 11 tipuri de HPV. Papiloamele sunt creșteri benigne.

HPV-16 nu duce neapărat la cancer. În general, adesea, HPV pleacă de la sine în șase luni. Desigur, cu un IP scăzut, situația este mai gravă, dar prezența virusului nu înseamnă cancer. Racul este atunci când există o schimbare. Este necesar să se analizeze dacă există secțiuni modificate ale membranei mucoase, dacă există, să se ia biopsia și să se examineze dacă există un epiteliu modificat.

Dacă HPV este izolat de colul uterin, atunci se supune colposcopiei la ginecolog.
În absența schimbărilor, HPV-16 nu trebuie tratat (și nu există nimic). Într-adevăr, principalul aspect aici este creșterea IP.
Dacă totul este în ordine, după creșterea IC la 200, efectuați o vaccinare împotriva HPV (Cervarix).

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună, Catherine. Puteți specifica o frotiu asupra florei, oncocitologiei, culturii pe microfloră, PCR, colocopie pentru HIV + face gratuit? Există suspiciuni de HPV

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu este un fapt. Pentru floră și pentru infecții (inclusiv HPV) - mai des gratuit. Restul - cât de norocos.
Aflați la centrul dvs.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Îmi cer scuze pentru posibila repetare a întrebării privind medicamentele prescrise în timpul tratamentului înainte de distrugere și după verucile genitale ale canalului anal și ale regiunii perianale și HPV în sine. Dar vă rog să răspundeți în prezența timpului:

Înainte de îndepărtare, proctologul a numit Epigen-Spray local și Genferon (lumanari).
În perioadele preoperatorii și postoperatorii se recomandă preparatele Izoprinosin și Panavir.

Este posibil să le folosiți pentru a reduce probabilitatea de reapariție a aspectului verucilor?

IS - 556, VN (analiză - ianuarie 2014) - stadiul asimptomatic 86000 (diagnosticat cu HIV (înregistrat în CS) - octombrie 2013. În prezent, ponderea sa redus la indicatorii obișnuiți (după o scădere semnificativă în perioada mai-iunie 2013 (probabil în stadiul acut), senzație de bine). Terapia nu este prescrisă, următoarele teste (în program) - iulie 2014.

Cu respect și recunoștință pentru răspunsul și moderarea actuală a acestei resurse, care ajută la cunoașterea răspunsurilor la marea majoritate a întrebărilor.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

În principiu, cu acest IP, nu sunteți diferit de restul. Se poate face atât de mult. Nu există un răspuns clar, ci mai degrabă - răul va fi mic.

Există o mare întrebare în ceea ce privește beneficiile - în eficiența acestor numiri.

Și numerele anterioare?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Catherine, bună după-amiază.

Vă mulțumim pentru comentariu.

Am citit recenziile despre droguri. Desigur, desigur, unele "impresii" ale confuziei confruntate. Însă numirea este tradițională pentru viziunea medicală modernă asupra luptei împotriva manifestărilor de HPV și reducerea activității sale în organism. În contextul unei zone extrem de neplăcute și al unei forme de manifestare, aș vrea să cred că ele pot fi parțial eficace (dat fiind durerositatea metodei perturbatoare). Deși, desigur, prețul este, de asemenea, jenat de posibilele efecte negative asupra IP - mă gândesc la utilizarea (acum - epigenuri locale și genferon timp de 10 zile). Panavir este disponibil sub formă de lumânări și nu în soluții. Poate că utilizarea similară (aproximativ vorbind locală) va fi mai bună în ceea ce privește posibilele prejudicii ipotetice? Ce crezi?

Primii indicatori care au fost obținuți la confirmarea diagnosticului (la sfârșitul lunii octombrie 2013) au fost IP 530 și VN 104000. Am fost confundat de specialistul la SC, dar analiza de control după trei luni a indicat o scădere și, în general, am fost asigurat că organismul avea suficiente resurse "pentru a controla virusul și starea generală. Ultimul test HIV negativ înainte de diagnostic - august 2012.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vindecați după cum este prescris. Și urmăriți pentru IP și VN. Cu o scădere a IP, probabilitatea de recurență crește dramatic.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Dragă NK7, am o problemă similară, despre care se presupune că a fost infectată în 2013, iar cifrele sunt foarte asemănătoare cu cele ale IP 490 și VN 86 000. Puteți să-mi spuneți unde ați scos HPV? puteți trimite mail [email protected]

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

O zi buna! Am avut, de asemenea, condilom anal. Dispariția asociată cu tratamentul cu arv. După 3 luni au dispărut deja. Deși în acest timp IP nu a crescut, încărcătura virală a scăzut, da.
Prin urmare, ar fi bine să dați corpului o șansă să îi depășiți.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

bea terapie lună 4. Încărcarea virală a devenit nedetectabilă, dar IP nu este încă în creștere, aproximativ 300 (16%). A fost eliminată o parte a papilomului extern în jurul anusului, restul medicamentelor externe arse timp de 2 săptămâni. Rămâne să eliminați interiorul. 2 săptămâni numiți. Alloxina alfa se toarnă acum, medicul bolii infecțioase nu a avut nimic împotriva lui. Și am pus lumanari de supozitoare cu 1000.000 rectale în fiecare seară - și înainte de operație, iar primele 5 zile sunt dimineața și seara. apoi au spus că Panavir trebuie să fie străpuns și bolnavul infecțios a plecat în vacanță. Întrebați posibilitatea de a nu, puteți sau nu. Spune-mi, pot fi de acord să străpung acest panavir?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Alo Mi-au fost prescrise Allokin-Alpha, Genferon și Immunomax pentru tratamentul HPV. Pot fi folosite cu HIV?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

HPV nu este bolnav, este un virus și nu este nevoie să îl tratați. Ce anume încerci să tratăm?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.
  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ei bine, asta am crezut. Avem un subiect despre asta. Există încă legături utile. Sarea este posibilă, dar fără sens. Nu le eliminați cu pilule. Și fără ARVT este un caz gol.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Sunt total de acord. Am luat terapie timp de 1,5 ani. HV nu este detectat, dar IP 350 este deja de aproximativ șase luni. Nu crește. Cu boli infecțioase, doza de medicamente HAART a fost ușor crescută. Vom vedea. Dar condilomul apare și dispare. Am vrut doar să ajut organismul. Așadar, am vrut să știu dacă aceste medicamente ar face rău. Echilibrarea la margine

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Cu boli infecțioase, doza de medicamente HAART a fost ușor crescută. Mai multe detalii? Smacks amatori.
Nu are sens în aceste pregătiri. Îndepărtați corect cum să apară.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

S-au prezentat Prezista 400 2 comprimate, Ritonovir 100 o comprimat și Kiveksa o comprimat. Recepție o dată pe zi. Înlocuiți cu două doze pe zi: Prezista 600 comprimate de două ori pe zi, Ritonovir două doze pe zi și Kiveksa un comprimat pe zi.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nimic nu se va schimba. VN nu mai este detectabilă.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim pentru răspunsul dvs. După părerea dvs., nu ar trebui să fi schimbat terapia? ((

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.
  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună ziua, poți să-mi spui dacă HPV se poate infecta folosind un prosop și ședinței goi preoți (îmi cer scuze pentru detalii) pe bănci în baie. Am mers la niște fete într-o baie, după care am aflat că sora mea nu știe ce număr știu că negi sunt în locuri intime, mulțumesc în avans!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Margasha, faci sex? Dacă da, atunci aveți și HPV, aproape o garanție. Te poți relaxa. Și chiar de două ori - în baie, nu-l ridica așa ca să stai pe un prosop.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bine ai venit!
Am luat terapie mai mult de un an la 9-00 am (schema este: dimineața: qivexa + telzir 2 tab. + Ritonavir). VN - nedetectabil pentru mai mult de 8 luni, celule IP-380. A doua zi, am trecut prin toate examenele STD și urolog, toate testele au fost bune, dar singurul lucru pe care l-au găsit a fost tipul HPV oncogen. Am fost foarte speriat de acest rezultat, deși HPV nu deranjează prea mult (există câteva papilome mici, dar acestea nu sunt mari și nu vă deranjează deloc). Dar se sperie faptul că HPV este un tip oncogen ridicat.
Și întrebarea este că nu știu ce pot să iau pentru a reduce volumul de muncă al HPV al corpului, ce poate fi posibilă prevenirea? (la urma urmei, când medicamentele imunomodulatoare HIV nu pot fi luate, iar medicamentele imunomodulatoare sunt principalul mijloc de prevenire a HPV)
Poate că mi-ar spune în acest caz? Și există vreun motiv de preocupare puternică?
Vă mulțumim anticipat!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Pentru bărbați, riscurile sunt scăzute. Eliminați disponibile (crio, laser, etc.). "Volumul de muncă" al HPV corporal scade odată cu creșterea IP, corpul însuși va distruge cele mai bune dintre toate drogurile, dacă li se dă ocazia.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim pentru răspuns!
Am avut un urolog, a sugerat că izoprinozina (Imunostimulant [Antiviral (cu excepția HIV) înseamnă] să fie luată pentru a preveni HPV pentru profilaxia HPV, pot să o folosesc? La urma urmei, imunomodulatoarele sunt interzise la HIV!
Vă mulțumim în avans!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

A fost a doua zi, privindu-se undeva acolo.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună ziua, dragi medici! A doua zi, am trecut testul HPV de tip oncogen ridicat, rezultatul fiind pozitiv, încărcătura de 4,5 μg de hpv / 100 mii celule ADN și o cantitate insuficientă din punct de vedere clinic a virusului - sub 3 g copii. Nu au fost efectuate genotipări de virusuri. Apoi a fost efectuată o colposcopie, ginecologul a văzut o mică suprafață mică modificată a epiteliului, a spus că nu era nimic deosebit de teribil, deocamdată a fost necesar doar să se observe, ea a recomandat să vină în trei luni pentru a doua colposcopie și analiză. Panavir a prescris intravenos timp de 5 zile. Dacă după trei luni situația nu se ameliorează, se va efectua o examinare histologică. Am citit toate subiectele de pe forum legate de HPV și tratamentul și am înțeles că totul depinde mai mult de IP. În prezent, IP-ul meu este de 460 de celule (acum o jumătate de an au existat 150 de celule), sarcina nu este determinată. Spune-mi, te rog, merită să începeți tratamentul cu Panavir dacă crește imunitatea? Poate că există o șansă ca imunitatea însăși să reducă încărcătura virală la HPV? Citiți doar că tratamentul nu este la fel de eficient. Mulțumesc!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Am citit rău, am citit mai mult, am scris despre tot felul de panviry etc. și am scris în detaliu despre modul în care tratează această patologie din lume, îmi amintesc exact și despre terapia locală și foarte puține medicamente aplicabile. Dacă nu există displazie care implică tratament local, atunci observați. Ceea ce ați fost recomandat în esență.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Aș dori să știu părerea dvs.: Am donat o citogramă și teste pentru HPV (PCR) de la un ginecolog. Există o mulțime de ele, 14 piese de la 6 la 59)) totul este bine, nu patologii și HPV, dar medicul din centru a recomandat să ia HPV la fiecare șase luni pentru HIV.Am un partener, am folosit un prezervativ timp de 5 ani si in ultimele sase luni (dupa ce am invatat), exista inca un risc de a avea HPV, sau este 99% nerealist? Sunt sigur de partenerul.Ginecologul a spus ca se presupune Deja într-o manieră de uz casnic, puteți obține HPV, nu-i așa? Și este vreun rost să-l luați pe soțul meu la HPV?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Este logic să luați rădăcină dacă totul este clar. Gardasil sau Cervarix.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim. Unde se pun vaccinările: în centru sau la domiciliu?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Mi-e teamă că este doar să se organizeze independent dacă. Plăcerea nu este ieftină.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bine ai venit! Nu am luat HIV, dar în vara am luat sifilis și am luat Ceftriaxone. Primul curs a fost de 20 de injecții. După ce am căzut puternic imunizat. Mi-a fost prescrisă terapia, imunitatea mea crescută în 3 săptămâni nu este rea. Dar adevărul este că atunci când imunitatea a căzut, am avut HPV pe picioare, l-am șters de 2 ori, dar durerea nu a scăzut în timp ce mersul pe jos. Recent, a observat apariția unor noi. Doctorul care mi-a scos mă prescris pe Veferon în pilule, metiluracil și medicamente antivirale. I-am sunat pe medicul meu și am întrebat dacă pot să iau acest medicament, la care mi sa spus în nici un fel. Cum pot fi și cum să depășesc acest virus. Mulțumesc

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Să începem de la început: IP, HV?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Continuați ART. Statutul imunitar va crește și va câștiga totul. S-ar putea să trebuiască să vă ajutați cu îndepărtarea - dar acest lucru este în vigoare.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Alo A trecut o examinare completă de către un ginecolog, totul este în ordine, dar a constatat infectarea HSV, tipul HPV 16.18. Tratamentul cu Acyclovir sau Famvir, izoprinozină, supozitoare de Genferon, supozitoare de pimafucină, Epigen au fost prescrise. Am citit că HPV nu este tratat, dar poate că ceva ar trebui să fie cumpărat de pe această listă?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Găsit, deci ce? Dacă căutăm, vom găsi la fiecare secundă, minim. Există displazie? Ce să tratăm atunci? În timp ce HPV este în mod eficient suprimat de imunitate, este suprimat, când nu este suprimat, există o clinică.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Același lucru cu HSV - în absența tratamentului de exacerbare prescris?
Pimafucin - de la afte (este?)
Isoprinozina - cu 212 de celule - mai degrabă în rău.
Epigen este cu siguranță sigur, dar este util din anumite motive.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ce teste ai pentru HPV? N-am făcut-o niciodată în centru. dar există probleme - candiloame și anale și vaginale. medicul a întrebat degeaba - nu există mijloace pentru analiză.
Vă mulțumim anticipat.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Digene-test. Nu știu ce cunoștințe despre subtipurile de HPV vă dau, într-adevăr. Identifică oncogenicitatea subtipurilor, identificând subtipurile înseși. Condylomas - pentru a elimina, nu există alte opțiuni, știind subtipul lor sau nu - nu contează.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Aici puteți vedea totul. De ce testează dacă există creșteri.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Cum le pot scoate acasă? CD-4-390kl.VN nedetectabil.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

La domiciliu, pot fi eliminate în același mod în care acasă, colecistectomia este efectuată de un chirurg cu echipament. În general, acest lucru nu se face acasă.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Am fost o dată ars de un doctor cu ceva. fără scalpele. apariția condiloamei a scăzut, iar apoi a scăzut complet.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

OK, invită-o la casă :) Cu un cilindru de azot lichid, de exemplu.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Din decembrie 2014, tratamentul ART a început cu IP 327 (15%). De atunci, IP a crescut inexorabil, conform celei mai recente analize a IP 490 (25%), HV este nedetectabil. La sfârșitul lunii iulie, problemele au început cu papilomi (care nu au fost observate anterior). A început mic și literal, în două săptămâni totul era înconjurat de scoici. În prezent, pur și simplu nu-i voi salva (este supraaglomerat, astfel încât nu este doar disconfort, ci durere puternică cu mișcări intestinale și după, nu mâncărime, descărcare mirositoare, adică imaginea este că cu cât este mai mare IC, cu atât mai rău devine Ce ar trebui să fac în situația mea și cu ce poate o astfel de imagine a ceea ce se întâmplă?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vulnerabilitatea este că virusul se bucură. Ștergeți, de preferință, simultan.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Cine a avut experienta de a scoate candela anal? vă rog să-mi spuneți locurile (nu la Moscova (nu mergeți la această problemă departe (

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

O zi buna! Celulele HPV sunt de 58.66 tipuri, un test digenean a arătat 1483 *, ginecologul spune foarte multe, colposcopia a arătat CIN2, o biopsie a fost făcută (atâta timp cât nu au existat rezultate), au prescris o lună întreagă: izoprinozină, supozitoare vaginale Panavir, galavit rectal lumânări. Pentru HIV, indicatorii mei EC-260, BH-10300 nu au fost încă prescrise. ART-ul a fost adecvat în cazul meu, nu-mi va face rău? Vă mulțumim în avans!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu, este inutil de la nas la coadă. Cum să fugi cu o pipetă la foc. Și fără a atinge nici măcar faptul că displazia este tratată. Atâta timp cât PI este scăzut, dar este foarte scăzut și terapia trebuie începută ieri, vor exista probleme în creștere și ceva nu va funcționa.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Da, într-adevăr, este timpul să începem tratamentul. Dar, în orașul meu, pe fondul lipsei de medicamente, au redus pragul de IP pentru prescrierea terapiei de la 300 la 200 de celule. IC în iulie a fost de 365. Timp de 3 luni a scăzut drastic la 105 de celule. Și VN-cum ar fi, atât de scăzut. Cel mai important lucru pentru mine este să știu că lumânările, cum poate aplicația locală să nu rănească? Ei la urma urmei, imunomoduliruyuschie. Dar nu trebuie sa las IC sa scada inca din cauza lumanarilor.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Mereu mă deranjează - o să ajute, un lucru ciudat. Da, ei nu vor răni, și da, nu vor.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ce înseamnă în orașul tău redus la 200? Sănătate nu se va adăuga la tine. Citiți cu atenție aici, există un link în interiorul - cum se realizează terapia.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Stimați medici cereți sfatul. La examinare, au fost găsite condiloame analice, medicul a scris lumanari pentru fotografii de viferon și allokin alfa cu 6 capsule. Se pare că este vorba de imunostimulatori. Este posibil acest tratament cu celule IP 630, încărcare virală de 1020 ?.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Condilomul este îndepărtat printr-o metodă sau alta. Plăci, magie și Viferon nu vor ajuta aici.
Totuși, acesta este un semn. Când să începeți tratamentul Cum se realizează terapia.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ilya și Catherine, înțelegi concluzia citologiei? Aici este ----- Endo-exo: material mixt. În citograma unui grup de celule dintr-un epiteliu cilindric. Celulele cu un epiteliu plat de straturi superficiale și intermediare, în celule individuale de granule de keratogialină. Citoplasma este eozinofilă, verde-albastră. Nucleul este oval, contururile sunt netede, cromatina granulară este distanțată uniform.
Detectarea celulelor cu semne de discarioză (ASC-SUA).
Reacția la leucocite este ușoară.
Concluzie citologică:
Celule detectate cu semne de valori nedeterminate de atypie (ASC-US). Clasificare G.N. Clasa Papanicolaus -2 (există celule singulare cu semne de atypie, dar fără formarea de clustere).

Am un VHF 16. 2 ani. Așa înțeleg deja displazia? Acest vpch poluchaetsya timp de 2 ani a condus la acest lucru. Și ce displazie nu am înțeles cu mine? Primul lucru? După detectarea celulelor cu descarioză.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu voi comenta, dar nu, nu arata nimic. Terapia locală este indicată fără întârziere.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Zdravstauyte. Am o IC 506 VN 19000. Au fost descoperite 83 tipuri de HPV cu o încărcătură virală mare. A fost prescrisă isoprinozina. Doctorul din CS ia permis să bea. Dar mă îndoiesc. Este meritat.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Fără terapie? Nu.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bine ai venit! Sunt îngrijorat de această întrebare:
Am 25 de ani, negi și papiloame au început să mă deranjeze. N-am dat niciodată teste pentru HPV, dar știu că o am, deoarece de la vârsta de 5 ani sunt predispus la negi și papilome. (în măsura în care știu că virusul mi-a fost transmis de la mamă, dar asta nu este scopul).
Timp de mai mult de 10 ani nu m-au deranjat, dar acum 2 ani au apărut din nou pe degete și anus după ce au fost infectați cu HIV. Acum vreau să le îndepărtez într-o clinică privată, medicul mi-a sugerat să fac o criodestrucție pe mâinile mele, ca la anus - lumanari Panavir. Faptul că am HIV, nu i-am spus medicului, dar având în vedere că Panavir are un efect antiviral, îmi este frică să-mi rănesc terapia.
Am început tratamentul literal cu 10 luni în urmă - accept doar Atripla (după cum spune medicul, totul merge destul de bine)
Practic, nu beau alcool și nu fumez, nu fac sport și mănâncă vitamine.
VN - mai puțin de 40 de exemplare (nu-mi amintesc cât de mult a fost la început, dar a fost foarte mult, a ajuns la "zero sarcină" 6 luni de la începutul ART)
CD4 - 300 (când am început ART, a existat o singură celulă)
Am observat, de asemenea, că atunci când am un fel de frig sau ARVI, papiloamele scad, iar unele chiar dispar. Dar când frigul trece, ele reapar.

Aceasta ridică următoarele întrebări:
1 - este posibil să se combine Panavir și Atripla
2 - Este necesar să eliminați deloc negii și papiloamele? Poate că corpul însuși îi va bate?
3 - există vreun prag pentru numărul de celule, după care corpul însuși se ocupă de negi?
4 - Merită să așteptăm când vor trece sau vor fi șterse toate? La urma urmelor, verucile au tendința de a degenera într-o tumoare. Și având în vedere faptul că acum monitorizează foarte atent sănătatea, mă deranjează.
Vă mulțumim anticipat pentru răspuns!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

1. Poți. Dar pur și simplu nu există nici un leac pentru negi cu droguri.
2. Șterge este o modalitate de a scăpa de.
3. Exista. În cazul tău, după eliminare, există șanse să nu existe nicio recidivă. Mai multe șanse după 500 de celule.
4. Dacă vă place prezența lor - așteptați până la 500. Dacă nu, eliminați-o acum și sperați că nu va exista nicio recidivă. În orice caz, va fi un volum mult mai mic.

Având în vedere faptul că monitorizează foarte atent sănătatea acum, acest lucru mă îngrijorează.
Lăudabil! Aparent, nu numai că ați reușit să vă ridicați de la 1 la 300 de celule. Lecția a fost învățată.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns, Ekaterina! Voi continua să șterg - vreau să fiu frumos peste tot :))
P.S. Faptul că medicamentul HPV nu este în natură este ceea ce medicul mi-a spus. Când am scris cea de-a doua întrebare, nu am avut în vedere nici un remediu pentru virus, ci faptul că pot dispărea așa cum au fost odată) Dar acest lucru nu mai este așa de important)
Vă mulțumim din nou pentru sfaturi)

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

O zi buna! Te rog spune-mi, am fost pe terapie de 2,5 ani. Luați Kaletra și Virokomb. (Sarcina virală nu este determinată, am trecut IP-ul acum două zile, până când știu) Am găsit 56 genotip, ginecologul mi-a cerut să beau izoprinozină, injecții Panavir IV, vagilac și sex epigenum. Deci, întrebarea este) pot lua toate medicamentele de mai sus cu terapie. Vă mulțumim în avans pentru răspuns.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Și de ce? HPV isoprinozina, injecțiile cu Panavir IV, vagilac, epigene și orice altceva nu vor fi îndepărtate din organism. Aveți probleme CMM? Deci există un tratament diferit, local.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Este de așteptat eliminarea papilomilor perianali. Numai în aer liber. Se pare că a introdus anestezia și a fost întreruptă (chirurg). Și de ce ar trebui un chirurg să știe statutul unui pacient dacă sunt îndepărtate papilele externe? Și, dragi chirurgi, care anestezic este cel mai util în acest caz? Ultrakain?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Orice anestezic, chirurgul nu are nevoie de statutul de aici, la discreție.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă rugăm să spuneți medicilor dragi Ilya și Eaterin, există vreo schemă pentru cei care iau terapie împotriva HIV (IS - 960, HH - 0) și care suferă de HPV? Un bărbat a suferit un verde perianal genital, iar chirurgul a spus că nu prescrie niciun program pentru suprimarea HPV și că nu înțelege negii în sine. Ce schemă de suprimare a creșterii HPV ați recomanda chiar dacă o persoană nu are HIV, dar are doar HPV? Ei scriu într-un singur loc că nu există nici un medicament eficient care să ucidă HPV. În alt loc, ei scriu că există scheme testate de suprimare a HPV, care distrug HPV timp de mulți ani. Ce puteți spune despre acest lucru? Nu există cu adevărat sisteme de suprimare a HPV în Franța, în Elveția sau în Statele Unite, chiar și în contextul HIV, chiar și fără a fi infectat cu HIV?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu (
Nu este prima dată eliminată?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună ziua, dragi medici! Vă mulțumesc pentru munca acestui forum! Vă mulțumesc foarte mult! Am o întrebare: acum câteva luni, am șters pe capul penisului (1-2 mici) papilome (sau bomboane :)) și după o lună le-au șters lângă anus. (1-2 mici), acum o lună, a observat că a apărut din nou pe cap, a șters-o la clinică cu un laser, chirurgul a spus că dacă într-o lună vor ieși din nou, apoi vor bea / injecții cu polioxidoniu, el nu știe despre stare, din anus, am observat, de asemenea, că există și condiloame în uretra! (((Desigur că nu accept nici un polioxidon!) Pentru că așa cum o înțeleg, aceasta nu este o glumă cu statutul meu!
Despre mine: Sunt 27 de ani, deoarece HIV este de 4 ani, știu despre diagnosticul de 4 ani, cu medicul amânat de tratament, l-am acceptat de la sfârșitul lunii martie. efavarenz + zilokomb. Analizele privind începerea tratamentului: IS 366 sau 336, HH 30,000, după o lună de terapie HH, 48 de exemplare din tot (am fost foarte mulțumit)! Toate biochimia a fost normală, nu am făcut o analiză pe IP, au spus că este devreme, nu ar crește atât de repede. Au dat rețete timp de 2 luni și le-au spus să vină la sfârșitul comprimatelor, ar face teste pentru HV, biochimie și IP.
Vă rog să-mi spuneți ce să faceți cu papiloamele, condiloamele (să le ștergeți în apropierea anusului și a uretrei? ((Foarte înfricoșător pentru a le șterge în uretra și dacă o fac deloc) sau așteptați până când IC se ridică și le îndepărtează sau dispar sau beti acest polioxononiu sau altceva.. Va rugam sa raspundeti, Salutari, user :)

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Stai putin. Un pic cresc. Șters. Polyoxidonium nu bea.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim pentru răspuns! Spuneți-mi, vă rog, și ce indicatori de IP merită să așteptați pentru eliminarea prin pappil? Mai ales ei nu se deranjează, dar să spunem atât de neplăcut să aflăm despre prezența lor. De asemenea, spune-mi cât de mult timp ar trebui să se ridice IP-ul? Eu îl întreb în contextul terapiei mele, pentru că știu că Efavarens + Zilocombe este un pic o variantă din trecut, dar doctorul spune că aceasta este o schemă standard pentru pornire, pe lângă aceasta, nu am efecte secundare vizibile. Această schemă este ineficientă, aș vrea să o înțeleg în curând.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

De fapt, nu trebuie să așteptați, pentru orice, dacă sunteți îngrijorat, în alte cazuri, și pentru orice, cu atât este mai mare IP, cu atât sunt mai puține riscuri de recurență, în medie. Zero, nu vor fi egali cu toți.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Multumesc pentru raspunsul! Apoi, in curand il voi contacta pe chirurg pentru indepartare.. Ii voi spune ca am consumat polioxoniu sau altceva, ca sa nu jure puternic ca a venit la el fara sa bea ceea ce a prescris. Nu vreau să-i spun despre statut. Sper că odată cu începutul terapiei, o scădere a VN, va exista o creștere a IP și nu va mai fi o recidivă. Vreau să cred că acum corpul tocmai a început procesele de recuperare și asta a luat totul, deși știu că pappiloamele pot fi independente de statutul +

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Spuneți-mi, vă rog, există vreun motiv pentru a bea un stimulent imunologic, și anume un antiviral? Isoprinozină groprinozină, panavir sau epegen spray sau altceva?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Toate cele de mai sus au o bază de date ca agenți antivirali? Nu.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

De exemplu, am fost o dată foarte ajutată de Aldar cremă cu câțiva ani în urmă, este un drog scump, dar eficient, fără intervenție chirurgicală. Apoi, toate papilomii din anus au trecut după Aldar. Nu mă îndoiesc cu voi și nu încercați să fiți inteligenți. Mă întrebam dacă va beneficia de aceste medicamente. Sau este acceptabil dacă sprayul iprinozină sau epegen se utilizează după îndepărtarea în perioada de vindecare?

Poate cicloferonul? Așa cum am înțeles, tratamentul ar trebui să fie complex - eliminarea și medicamentele antivirale.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Există o dorință - verificați, apoi spuneți. Nu am nici un motiv să vorbesc despre cele de mai sus, ca ceva eficace. Ei bine, asta nu e tot. Asta înseamnă doar asta.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Multumesc pentru raspuns! Ieri am scos o parte cu un sting, un chirurg laser a spus ca ar trebui sa taie prin polioxidonium. și apoi va șterge restul, a spus în detrimentul cicloferonului că nu funcționează. De asemenea, vreau să spun că în timpul gastritei am avut candidoză (în gura mea), gastroenterologul a spus că nu ar fi aburit în acest sens, dar chirurgul nu este a placut, a spus ca aceste ciuperci pot contribui la cresterea HPV. Astăzi a fost bolile tale infecțioase! cel speriat a alergat totul, a spus ca nu ma ingrijorez atat de mult incat corpul meu acum aduce in mod activ tot ceea ce nu era vizibil inainte, pentru ca am doar 43 de copii ale virusului (la o luna dupa terapie) si ca trebuie sa astept în timp ce IP va crește (4-6 luni) și apoi fie va trece totul, fie o vom lupta. La fel ca dumneavoastră, chirurgul laser a spus că cicloferonul nu funcționează și că polioxoniul este, de asemenea, foarte îndoielnic. Am scris fluconazol din ciuperca 100mg - 10-14 zile, am dat retete pentru terapie si mi-a spus sa nu-mi fac griji si nu l-am citit si sa ma duc acasa.) Dragi doctori, spuneti-mi, sunteti de acord cu totul?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

La fel ca dumneavoastră, chirurgul laser a spus că cicloferonul nu funcționează și că polioxoniul este, de asemenea, foarte îndoielnic. Am scris fluconazol din ciuperca 100mg - 10-14 zile, am dat retete pentru terapie si mi-a spus sa nu-mi fac griji si nu l-am citit si sa ma duc acasa.) Dragi doctori, spuneti-mi, sunteti de acord cu totul? Aici, în această parte a discrepanței nu este în curând.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim pentru răspuns! Spuneți-mi cum credeți, după cât timp trebuie să crească IP la niveluri normale? Acum 2,5 luni, înainte de terapie, am fost de aproximativ 325-365. Nu prea mic, dar nu foarte mare, așa cum o înțeleg. Vreau să iau testele pe IP în august, vreau să evaluez cât de mult ajută această terapie (am vrut, de asemenea, să întreb despre HPV.) Încă mai vreau să ajut acest virus să iasă din corpul meu, dar mi-am dat seama că polioxidoniul și alții sunt inutili aici.. Și ce puteți spune despre vaccinuri Gardasil și cervarix sau sunt aceste vaccinări mai susceptibile de a ajuta atunci când HPV nu este încă acolo?) Credeți că există alte medicamente care pot reduce virusul HPV acum?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu există un termen specific. Cât de norocos, de fel de genetică, de alte condiții și, în funcție de ceea ce este în terapie.
Ajută la evaluarea sau nu pur și simplu - controlul încărcării virale este realizat sau nu? Acesta este criteriul. Restul - după cum dorește Dumnezeu.
Sau sunt aceste vaccinări mult mai susceptibile de a ajuta atunci când HPV nu este încă acolo? Așa e. Dovezile că vaccinarea facilitează evoluția unei infecții existente, și cu atât mai mult cu HIV, este foarte limitată.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Vă mulțumim pentru răspuns!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Zdravstuyte! Vă rog să-mi spuneți dacă există riscul de a obține HIV prin HPV? Situația este următoarea: cu o lună în urmă a existat un contact protejat cu o fată necunoscută, a doua zi au existat papilomuri publice (a mers la doctor, a spus că era HPV), iar cu aceasta temperatura de la 36,6 la 37,1 sare, stomacul fierbe cu aceasta (mb și pe fundalul experiențelor, eu nu exclud). Ar trebui să fac teste?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Zdravstuyte! Vă rog să-mi spuneți dacă există riscul de a obține HIV prin HPV? Cea mai nebună frază a sezonului.
Nu.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.
  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună dragă Ilya și Catherine. Soțul meu și cu mine avem HIV + și HPV risc crescut de cancer. Spune-mi, cât de periculoasă este pentru un soț? El bea arvt timp de 2 ani și 340, extras n.o. Ginecologul la SC a spus că este un purtător, de parcă nu ar fi fost amenințat cu nimic, iar un alt ginecolog a spus că HPV ar putea provoca cancer al organului sexual. Am scris tot felul de medicamente antivirale, dar în măsura în care am înțeles de pe forum, toate medicamentele prescrise HPV nu au o bază de dovezi de eficacitate. Deci, ce să faci, este meritat să-i dea soțului să analizeze cantitatea de virus? În general, cum pot oamenii să se ocupe de HPV sau sunt doar înlăturarea condilomului (mulțumesc lui Dumnezeu, fără prezervativ, doar negii pe mâini)
Vă mulțumim anticipat, este important să știți părerea dvs.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

iar celălalt ginecolog a spus că HPV poate provoca cancer genital.Hipotetic - da, dar pentru asta, pe același corp, întregul corp ar trebui să înflorească timp de mulți ani în același mod ca și pentru riscul de cancer de col uterin este necesar să nu mai faceți nimic cu CIN1 pentru o lungă perioadă de timp apoi 2 și așa mai departe.
Slavă Domnului, nu există nici un kandil, doar niște negii pe mâini. Îndepărtează azotul sau alte metode potrivite.
Deci, ce să faci, este meritat să-i dea soțului să analizeze cantitatea de virus? În general, cum se ocupă bărbații cu hpv? Nimic. IP să crească și totul va fi depășit. Dacă există manifestări locale - da, lucrați cu ei aici, sunt cunoscute metode.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ilya, vă mulțumesc foarte mult pentru explicațiile detaliate.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ilya, Catherine, îmi pare rău pentru intrusivitate, am o altă întrebare despre sotul meu: are mai multe capete de formă ovală pe organele genitale care sunt puțin convexe (îmi cer scuze pentru detalii), spune că sunt din copilăria lui, pot fi periculoase în cazul nostru? ?
Vă mulțumim din nou

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Să vă arătăm organul cu alunițe unui specialist pe loc? Deci, va fi într-un fel mai corect.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Da, dacă soțul meu a fost de acord să meargă la un specialist, nu aș pune aceste întrebări aici.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ah, ei, soțul, nu vor. Ei bine, atunci nimic. Nu există alte opțiuni.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Alo Au apărut verucile genitale ale zonei anale, medicul a spus că este necesară o intervenție chirurgicală.

Am hotărât să încep tratamentul din nou (celule peste 600), beau pentru a doua lună. El nu a dat încă teste.

Mă descurc bine, că în primul rând vreau să obțin o încărcătură nedefinabilă și apoi să merg la operație?

Are sens să fii vaccinat după o intervenție chirurgicală pentru a reduce probabilitatea unei recidive?
Pot refuza o intervenție chirurgicală din cauza HIV?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

În cazul tău, indiferent de ce ordine.
Are sens să fii vaccinat după o intervenție chirurgicală pentru a reduce probabilitatea unei recidive?
Cu greu.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună ziua, am HIV începând cu anul 2003, au fost găsite 16,18 tipuri HPV, Allokin A a fost prescris să bea, spune-mi, este posibil să bei acest medicament dacă îmi pot folosi statutul? Am citit pe Internet că dacă HIV este un astfel de medicament nu vindecă HPV. Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dvs.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Eficiența este extrem de îndoielnică.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

mai bine să nu prick? Și cum să vindecați HPV, vă rog să-mi spuneți

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

HPV nu este bolnav, HPV este OK. Expultați HPV fiabil din organism - nu există metode pentru astăzi.
Există semne de HPV? Dacă da, care dintre ele? Dar trebuie să se lupte cu manifestări, nu cu abstractizări.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Imi pare rau ca nu am spus asa)))) am gasit o displazie usoara (((ginecul a spus, daca vindeci HPV, atunci displazia va disparea, de asemenea.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Nu e așa. Îndepărtați displazia și riscul de HPV nu va. Mai sus, vedeți despre PDT (terapia fotodinamică)

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Spuneți-mi, vă rog, am testat pentru un test HIV, am o infecție cu HPV.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.
  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Alo Soțul meu este cu HIV + încărcătură virală 0, IP 570.vpch 53,73, fără negi. Am HIV -, HPV este negativ, dar există condiloame care ies după eliminare. Soțul meu a fost prescris pentru isoprinozină pentru HPV. Voiam să știu 1. Există vreun motiv pentru a bea izoprinozină, dacă se pare că HPV este pasiv pentru soț? 2. Substanțele active conțin izoprinozină etc. (inozină pranobex) în preparatele arvt?

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

HPV este negativ, dar există negi, se târăsc și după îndepărtare. Nu se întâmplă. Ei pur și simplu nu pot scrie sau ceea ce au încercat să facă, dar HPV este de 100%. Întrebarea este care tulpini.
1. este îndoielnic. 2. nr.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Dragi lideri de forum!
Mulțumesc mult pentru toate informațiile!
Am CD4 172 VN 1440, acum o lună am început să iau ZDV / 3TC + DGT. Acum două săptămâni, am fost diagnosticat cu testul PAP CIN 1. În același timp, am disconfort în anus (arsuri, disconfort, a existat o descărcare de sânge în fecale o singură dată). Specialistul în boala infecțioasă a spus că a sfătuit mai întâi să meargă la ginecolog cu displazie (merge mâine), iar apoi ne vom ocupa de restul. Sunt îngrijorat dacă pot avea și displazie anală. Aș fi foarte recunoscător pentru comentariile dvs.!

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Sunt îngrijorat dacă pot avea și displazie anală. Este puțin probabil, în orice caz, să o rezolvi în mod consecvent.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ilya, vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul! Am înmânat o analiză la ginecolog pentru a determina tipul / tipurile de HPV, voi aștepta rezultatele. Și voi încerca să înțeleg în mod consecvent, și nu să intru în panică.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Bună seara. Dragi doctori, vă mulțumesc pentru acest forum minunat este încă în lucru! Cu permisiunea dvs., permiteți-mi să mă adresez problemei. Ultimele condiloame benigne (negi genitale, atypia coilocitotică) din uretra, 2 luni mai târziu au ieșit (nu deranjează, nu răni, dar încă fericit) din nou: (IP 484, pe terapie pe an, a început tratamentul cu aproximativ 350 celule IP și 30.000 VN, VN nedetectabil pentru mai mult de 8 luni Spune-mi, pzhlst, de ce au crescut pietrele ucigașe din nou? Se pare că PI nu este foarte mic, așa cum o înțeleg - ei înșiși nu vor dispărea în locul meu * interesant? Voi șterge în 4-6 luni (acum banii se îndreaptă către alte nevoi) sau preferabil visuri și pentru a efectua operația cât mai curând posibil și poate că există date actualizate privind tratamentul / vaccinarea? Vă mulțumim anticipat pentru răspuns.

  • Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii.

Ștergeți, când - mai bine, mai devreme, cu atât mai bine, dar poate fi puțin mai târziu.
Ei urcă, pentru că pot, la fel ca toată lumea din această lume, deoarece defectul sistemului imunitar permite.
În plus față de opțiunile de eliminare nu sunt speciale.